Voorzorgsmaatregelen in verband met Coronavirus

UPDATE 15 september 2021

Nu de overheid nagenoeg alle corona-gerelateerde maatregelen zal opheffen per 25 september kunnen wij binnen OCRN ook verdere versoepeling van de regels toepassen, waarbij we de basisregels, die ook de overheid blijft hanteren, blijven handhaven. De hygiënemaatregelen blijven wel gelden (dus geen handen schudden, handen wassen, thuis blijven als je klachten hebt, etc.).

Basisregels Corona vanaf 25 september Rijksoverheid
UPDATE 21 januari 2021
De overheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht. De GGZ zorg kan zo veel mogelijk doorgang blijven vinden. Face-to-face waar mogelijk, digitaal waar nodig.

Als u ziekteverschijnselen heeft zoals; *verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat, zodat uw afspraak omgezet kan worden naar een telefonische afspraak of beeldbellen. Ook als u negatief getest bent, dit om te voorkomen dat anderen verkouden worden.

Als een kind van 13 jaar of jonger verkouden is en u van plan bent op locatie te komen, bespreek dit dan eerst met de behandelaar.

Als de behandelaar ziekteverschijnselen heeft, wordt de afspraak uit voorzorg omgezet naar een beeldbelafspraak of een telefoongesprek.

Een instructie voor beeldbellen vindt u op: www.ocrn.nl/nieuws/instructie-beeldbellen

UPDATE: 15 oktober 2020
Dringend verzoek mondkapje te dragen.


UPDATE: 05 oktober 2020

De overheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht. Behandelingen en diagnostiek vinden, in overleg met de behandelaar, wanneer mogelijk via beeldbellen plaats. Als u ziekteverschijnselen heeft zoals; verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat, zodat uw afspraak omgezet kan worden naar een telefonische afspraak of beeldbellen. Ook als u negatief getest bent, dit om te voorkomen dat anderen verkouden worden. Als de behandelaar ziekteverschijnselen heeft, wordt de afspraak uit voorzorg omgezet naar een beeldbelafspraak of een telefoongesprek.

Als een kind van 13 jaar of jonger verkouden is en u van plan bent op locatie te komen, bespreek dit dan eerst met de behandelaar.

Een instructie voor beeldbellen vindt u op: www.ocrn.nl/nieuws/instructie-beeldbellen

Mocht uw kind een afspraak hebben bij OCRN, dan zouden we u graag willen wijzen op onze maatregelen om zo de veiligheid van iedereen te waarborgen:
  • Cliënten komen op tijd, niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd.
  • Begeleiders (zoals ouders) wachten tijdens een afspraak niet in de wachtkamer maar komen op het afgesproken tijdstip de cliënt weer ophalen.
Direct aanmelden