Over OCRN

OCRN is een multidisciplinaire praktijk voor Kinder - & Jeugd GGZ en Specialistische Dyslexiezorg; deze zorg heeft in 2024 het predikaat 'Excellente Wetenschap' ontvangen. Onze kinder- en jeugdpsychiaters, artsen, psychologen en orthopedagogen werken met eigentijdse, wetenschappelijke kennis en ervaring. Het kind, de jongere, de ouders of verzorgers merken de toewijding van het team vanaf het eerste contactmoment.

Over Ons Header
Over Ons Ontstaan
1

Wat we nu kennen als OCRN, begon in 2006 aan een keukentafel vanuit een missie om kinderen te helpen. De kinderen waar anderen bij dachten: “Dat wordt niks meer.” Er werden plannen gemaakt om die kinderen niet alleen te helpen met hun lees- en schrijfproblemen, maar om juist breder te kijken. Zo werden ook problemen op gebied van angst en gedrag meegenomen in de behandelingen. OCRN is inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinaire praktijk waar artsen, psychologen en orthopedagogen vanuit dezelfde grondhouding als destijds hulp verlenen: toegewijd en respectvol.  

2

Al gauw werd de kamer thuis te klein en verhuisde OCRN naar een nieuwe locatie. De groei ging snel en verschillende verhuizingen en nieuwe locaties volgden elkaar op. Inmiddels is OCRN een begrip in Noord-Nederland op gebied van dyslexie en geestelijke gezondheidszorg voor kind en jeugd, met locaties in Assen, Hoogezand, Groningen en Leeuwarden.

3

De teams op de verschillende locaties werken allemaal multidisciplinair. Dat betekent dat een kind of jongere door meerdere 'onderzoeksbrillen' wordt bekeken. Op deze wijze borgen wij de kwaliteit van onderzoek en behandeling.

OCRN biedt geestelijke gezondheidszorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar. We hebben meerdere specialistische teams die hulp bieden bij diverse problemen.

Afbeelding Dienst

OCRN. Samen op weg voor jouw toekomst.

Dat is wat we kinderen, jongeren en hun ouders beloven. Je staat er niet alleen voor, wij lopen een stukje met je mee. Want wij geloven dat je samen een stap verder komt. Dat je samen nieuwe kansen voor de wereld van morgen kunt maken. Daarom werken wij in multidisciplinaire teams en zoeken we de verbinding met onze cliënten, naasten en medewerkers. We zijn een plek waar je terecht kunt als je er zelf even niet uit komt. We zijn betrokken en hebben aandacht voor jou. We zijn professioneel, oprecht en eerlijk; ons werk is gebaseerd op kennis en expertise. Maar er is ook ruimte voor speelsheid, creativiteit en nieuwe oplossingen. Dat brengt leven en groei. 

Wij krijgen een tevredenheidscijfer van

8.4

Bestuur en management

OCRN werkt nauw samen met Forte GGZ. Forte GGZ is een moderne praktijk voor basis- en specialistische GGZ en richt zich op volwassenen tussen de 18 en 70 jaar. Beide organisaties vallen onder hetzelfde bestuur en bundelen hun krachten waar dit kan, met behoud van hun eigen identiteit en doelgroep. Het bestuur en management van OCRN bestaat uit:

  • A. (Arno) Vink, directeur-bestuurder
  • B. (Bjorn) Weijts, directeur primair proces
  • M. (Maurice) Ruijters, teammanager
  • S. (Sabine) Frieszo, teammanager 
  • P. (Paul) Holtkamp, business controller 
  • S. (Sybrich) Salverda, HR-manager a.i.
  • A. (Anka) Wagenaar, P-opleider

Raad van Commissarissen

  • Drs. K. (Kees) Nieuwenkamp
  • Mr. N. (Niclas) Koelemaij
  • Mevr. Prof. Dr. Y. (Yijin) Ren 
Locaties

Diverse locaties in
Noord-Nederland

Aanmelden