Aanmelden bij OCRN

Je kunt bij OCRN terecht voor geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en dyslexiezorg. Een complete aanmelding bestaat uit een verwijzing en een ingevuld aanmeldformulier door de ouder(s) en/of het kind. Zodra alle informatie binnen is, nemen wij de aanmelding in behandeling.

Headeraanmelden

Het aanmeldformulier voor een particulier intelligentieonderzoek en dyslexiezorg voor volwassenen kan je per mail bij ons opvragen. Stuur hiervoor een mail naar info@ocrn.nl.

Aanmelden kinder- en jeugd GGZ

Om je kind aan te melden voor geestelijke gezondheidszorg, heb je allereerst een verwijzing nodig. Een verwijsbrief krijg je van een officiële verwijzer. Dat is je huisarts, je gemeente (zoals een sociaal wijkteam), een medisch specialist of jeugdarts. Aanvullend hebben we een ingevuld aanmeldformulier nodig van de ouder(s)/voogd(en). 

Aanmelden dyslexiezorg

Om je kind aan te melden voor dyslexiezorg, hebben wij 2 aanmeldformulieren nodig. Het formulier dat ingevuld wordt door school (leraar en/of intern begeleider) beschouwen we als verwijzing. Aanvullend hebben we een ingevuld aanmeldformulier nodig van de ouder(s)/voogd(en). 

Aanmelden