Algemeen

Vraag: Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?
Je kunt een adreswijziging via de e-mail (info@ocrn.nl) aan ons doorgeven. Ook ontvangen wij graag gewijzigde gegevens van je huisarts en/of apotheek. Graag horen wij ook per wanneer je gaat verhuizen, zodat je geen post mist. 
Vraag: Wanneer heb ik mijn volgende afspraak?
Je kunt contact opnemen met het secretariaat als je wilt weten wanneer je je volgende afspraak hebt. Zij kunnen je ook een afsprakenoverzicht  toesturen.
Vraag: Kan ik mijn afspraken verplaatsen?
Voor het verplaatsen van afspraken kun je contact opnemen met het secretariaat. Dit kan op 050 750 13 49 of door te mailen naar info@ocrn.nl. Bij OCRN geldt dat afspraken ten minste 24 uur van tevoren afgezegd dienen te worden. Indien dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt € 30,- in rekening te brengen.
Vraag: Waarom moet ik betalen als ik een afspraak niet ben nagekomen? 
De behandelaar(s) hebben tijd voor jou en/of je kind vrijgemaakt. Dat doet hij/zij omdat hier van te voren een afspraak over is gemaakt. De behandelaar reserveert hiervoor een plekje in zijn/haar agenda. Wanneer jij of je kind niet is verschenen bij deze afspraak ontstaan er onnodige wachtlijsten. In de tijd die voor jou gereserveerd was, hadden wij iemand anders kunnen helpen.  
Direct aanmelden