Pleisters plakken of verbinden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het Symposium “Pleisters plakken of verbinden. Somatiek, trauma en regulatie bij het jonge kind” op 20 november 2018. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie. Het symposium start om 17:00 met buffet en inschrijving en zal eindigen om 20:45, waarna gelegenheid is na te praten onder het genot van een drankje. U vindt de uitnodiging hier.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00-18.00        Inloop, inschrijving en buffet.
18.00-18.10        Opening door avondvoorzitter Frederiec Withaar (Klinisch psycholoog en Directeur Zorg OCRN Jeugd GGZ)
18.10-18.30        “Inleiding in de Infant Mental Health”. Erica Everts (Kinder- en Jeugdpsychiater OCRN Jeugd GGZ)
18.30-19.15        “Verstoorde slaap bij het jonge kind”. Vincent Roelfsema (kinderarts-kinderneuroloog Martini Ziekenhuis) en Nynke Kuindersma (Kinderarts OCRN Jeugd GGZ) 
19.15-19.30        Pauze
19.30-20.15        “Medisch trauma”.  Heleen Mülder (klinisch psycholoog, Psychotherapie Jeugd Drachten/ Infant Netwerk Friesland)
20.15-20.45        “Behandeling van de ouder- kind relatie”. Sandra Kleine (Gezondheidszorgpsycholoog/ Infant Mental Health Specialist OCRN Jeugd GGZ)
20.45-21.15        Afsluiting met borrel

Door hier te klikken vindt u aanvullende informatie over de sprekers en de inhoud van de verschillende presentaties. 

Na het invullen en versturen van het formulier ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding. In de bevestiging treft u tevens de algemene informatie en een overzicht van het programma. Aan deelname aan het symposium zijn inschrijvingskosten verbonden van €25,-. U ontvangt na aanmelding een factuur die u dient te voldoen voorafgaand aan het symposium.
 
Accreditatie is aangevraagd bij de Accreditatie is aangevraagd bij de ABC1 (Huisartsen), NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie), FGzPt (Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten), NVK (Kinderartsen),
NVO/NIP (GZ psychologen en orthopedagoog generalisten, dit kan ook gebruikt worden voor SKJ herregistratie voor pedagogen/psychologen/orthopedagogen),
FGzPt (klinisch psychologen) en AbSg (jeugdartsen).
Via onderstaand formulier kunt u de voor u van toepassing zijnde beroepsvereniging aangeven.
 
Mocht de voor u van toepassing zijnde accreditatiecommissie niet opgenomen zijn, zou u dan zo vriendelijk willen zijn de optie “Anders” aan te vinken en de betreffende commissie of uw discipline toe te voegen? Bij gebleken belangstelling vanuit een bepaalde discipline wordt accreditatie aangevraagd bij desbetreffende accreditatiecommissie.

 
  1. Aanmeldformulier Pleisters plakken of verbinden

  2. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail met daarin tevens de routebeschrijving naar de door u gekozen locatie.
  3. Grotere kaart weergeven
Direct aanmelden